saluda alcaldessa

Estimades veïnes i veïns de Tavernes de la Valldigna,

És per a mi un gran plaer donar-vos la benvinguda a les festes nadalenques, un moment màgic que ens convida a celebrar la unió, la pau i la felicitat. En aquesta època de l'any, la nostra estimada localitat es vesteix de llum i color per a acollir tota la màgia.

Desitge expressar el meu agraïment a tots aquells que han treballat incansablement per a fer possible aquestes festes, des dels membres de l'ajuntament fins als voluntaris i comerciants locals. És la vostra dedicació i esforç els que fan que aquestes celebracions siguen possibles.

Enguany, hem prestat especial atenció perquè els actes programats siguen una oportunitat per a compartir moments especials amb les nostres famílies i amics. Des de les tradicionals il·luminacions fins als esdeveniments culturals i esportius, hi ha una gran varietat d'activitats que espere que les gaudiu plenament.

Que aquestes festes nadalenques ens recorden la importància de la solidaritat i la comprensió, i que cada llum que il·lumina els nostres carrers siga un recordatori de la calidesa i la generositat de la nostra ciutat.

Vos desitge unes festes plenes de retrobaments, pau, amor i alegria. Que el nou any ens porte noves oportunitats i èxits col·lectius. 

Amb tot el meu afecte,

Lara Romero Giner

Alcaldessa de Tavernes de la Valldigna